Løa Restaurant
Fra vårt kjøkken serveres god mat til både store og små lukkede arrangementer, for 10-250 gjester. Se våre ulike menyalternativer nedenfor.

Prøv også vår populære søndagsbuffét - søndager kl 13-18.00.
Voksne kr 299,- / Barn 8-12 år kr. 69,- / Barn under 8 år spiser gratis.
Velkommen til vår populære søndagsbuffét.
Se også hva vi har å tilby til ditt arrangement.

Velbekomme!
Hver lørdag og søndag tilbyr vi en herlig 2-retters for deg og dine. Frem til jul kan du invitere inntil 20 personer til middagsselskap- i trygge omgivelser i vår restaurant - med alle rettigheter. Velg "helgemiddag" nedenfor for å se det varierte utvalget av god hjemmelaget mat.

Åpningstider:
Lørdag og søndag kl 13-1800
Vår tradisjonsrike og varierte julebuffét serveres hver søndag frem mot jul!

Her kan du meske deg med:

Kjøtt:

Ribbe, Medisterkaker,
Julepølse, Pinnekjøtt, Juleskinke
_______

Tilbehør:

Sesongens grønnsaker, Rotmos, Svisker,
Kokte poteter, Surkål, Rødkål, Tyttebær
_______

Sauser:

Løas julesaus, Sjy
_______

Dessert:


Karamellpudding, Multekrem, Riskrem
_______

Priser:

Kr 499,- / Barn 0-6 år gratis
Barn 7-12 år kr 149,-
–––––

Reserver ditt bord på:

Tlf. 38 69 96 00 eller post@vigelandhovedgard.no

Meld gjerne inn om evt. allergier ved bestilling av bord, så vil vi tilpasse rettene akkurat for deg.


God jul fra oss på
Vigeland Hovedgård

Vår rikholdige søndagsbuffét består av ekte husmannskost som salt lam, hjemmelagede kjøttkaker, fersk fisk og langtidsstekt kjøtt. Som fast tilbehør finnes alltid både kokte - og fløtegratinerte poteter. Utover dette varierer vi menyen i forhold til sesong eller hva vi har på lager.

Bufféten inkluderer kaffe og dessert, hvor de faste innslagene består av karamellpudding og fromasj - i tillegg kan vi alltid by på andre deilige fristelser.

Priser:
Voksen kr 349,-
Barn 0-6 år gratis / Barn 7-12 år kr 99,-
–––––


Reservér bord på:

Tlf. 38 69 96 00 eller post@vigelandhovedgard.no

Vi serverer herlig julemat fra 15. november, og garanterer god julestemning!


3 retters julemeny

Løas julelaks
Posjert
Rømmekrem & eggedressing
Allergener: Fisk, melle, egg og sennep

Indrefilet av hjort
Klementinsalat, sesongens stekte grønnsaker, varmet rødkål,
gulrot og nellikpuré og Løa sin egen julesaus
Amandine poteter serveres apart
Allergener: Melk og sulfitter

Crema Catalana
Iskrem av pistasj og pasjonsfrukt coulis
Allergener: Melk, egg og nøtter

kr 699,-

_______


I tillegg vil vi servere

Julelunsj
fra kr 399,-

Tradisjonell julebuffét, fredag og lørdag
fra kr 599,-



ta kontakt FOR mer info
Forretter

Grillet kamskjell
Servert med ertepuré, crunchy spekeskinke,
soya og misosmør

Andeconfit
Kirsebær, gastrique av rødkål,
jordskokkpuré, ruccula og fermentert appelsin

Serranoskinke
Grillede asparges, emulsjon av persille,
tørkede oliven og honningvinaigrette

Røkelaks
Lettsyltet agurk og pepperrotkrem.
Toppes med reddik og ertespirer

Gulrot & Potet suppe
Granateple, sprø bacon og urteolje.
Serveres med surdeigsbrød og Røros smør

_________

Hovedretter

Helstekt indrefilet av okse
Gulrot- og sellerirotpuré, sauterte bønner,
rødvinssaus, spinat og hvitløk.
Toppet med grillet fennikel

Ytrefilet av okse
Brokkolipuré, sauterte grønnsaker,
bakt steinsopp- og peppersaus

Urtepanert lammecarré
Pastinakkrem, syltede minigulrøtter,
bakte beter og tyttebær med demiglace av rødvin

Bakt Brosme
Tørket spekeskinke, blomkålpuré, grillet squash,
Løas hollandaisesaus og fermentert appelsin

Indrefilet av hjort
Jordskokkpuré, bakte rotgrønnsaker,
grønnkål, marinerte tyttebær og portvinsaus

Serveres med Amadinepoteter aparte

Tillegg pr person:
Pommes anna 29,-
Duchessepoteter 39,-
Fløtegratinerte poteter 19,-

_________

Desserter


Baileys Pannacotta & sjokoladeganache
Sesongens bær og mynte

Nemesis
Mørk sjokoladekonfektkake med chantillyfyll,
hippen og ristet pistasj

Sjokoladecremeux
Silkemyk sjokoladekrem, mandel praline,
kirsebærkompott og marengs

Banan Crème Brùlèe
Karamelltoffee, sesongens bær,
kanelcrumble og bringebærsorbet

Karamellpudding
Moccakrem, jordbær og sjokolade


Spør oss gjerne om våre smakfulle vegetariske og veganske retter.
For minimum 15 personer.
ta kontakt FOR TILBUD
Den blå dames anbefalte 3-retters

Argentinske villreker
Ingefær- og chilimarinerte med lime-
og jalapenoemulsjon, salat og focaccia

Ytrefilet av okse
Sauterte grønnsaker med spinat,
peppersaus og fløtegratinerte poteter

Sjokoladefondant
Kirsebærgastrique, vaniljeis og mandelpraline

499,- pr person
_______

Gårdens moderne krasj på tunet

Steambuns med pulled pork,
syltet rødkål og chilimajones

Satayspyd av kylling,
peanøttsaus apart

Løas taco laget på høyrygg med lefse,
syltet fennikel, fritert svor og eple og chilisalat

Spicy potetsalat med chorizo
Brokkolisalat med rosiner og bacon
Grønn salat med appelsin og granateple
Tomat- og mangosalsa
Focaccia og grissini

499,- pr person
______

Generasjonens skatt

Koldtbord med:

Varme karbonader og bløtstekt løk

Varme kyllinglår med waldorfsalat

Roastbiff med remulade og syltede agurker

Røkelaks med eggerøre

Spekeskinke med rømme og flatbrød

Grønn salat med dressing
Kremet potetsalat
Brød og smør

399,- pr person
_______

Løas Luksus smørbrød

Karbonader med stekt løk, tomat og agurk
Reker med majones, agurk, dill og sitron
Røkelaks med eggerøre, sitron og alfaspirer
Roastbiff med remulade, tomat og agurk

(Inkl. 3 assorterte smørbrød pr person)

299,- pr person
_______

Kaffe og te er inkludert.
Leie av lokale og drikke kommer i tillegg

ta kontakt FOR TILBUD
Kontakt oss så skreddesyr vi en meny som passer til akkurat ditt arrangement!
ta kontakt FOR TILBUD
Minnestund


Inkluderer:
Eget lokale, med hvite duker, levende lys og friske blomster
4 snitter pr person av spiralloff (reker, røkelaks, karbonader og roastbiff)
Marsipankake og kringle
Kaffe og te

Kr. 495,- pr person
_______
ta kontakt FOR TILBUD