Løa Restaurant
Fra vårt kjøkken serveres god mat til både store og små lukkede arrangementer, for 10-250 gjester. Se våre ulike menyalternativer nedenfor.

Prøv også vår populære søndagsbuffét - søndager kl 13-18.00.
Voksne kr 299,- / Barn 8-12 år kr. 69,- / Barn under 8 år spiser gratis.
Fra Løa serverer vi blant annet vår populære søndagsbuffét.
Søndagsbuffét har oppstart 15/1.

Alle rettene vi lager her hos oss er autentiske og hjemmelaget. Helt fra bunnen av, hver gang. Nedenfor kan du se hva vi har å tilby av servering til ulike anledninger.

Se bilder nederst på siden.
Hver lørdag og søndag tilbyr vi en herlig 2-retters for deg og dine. Frem til jul kan du invitere inntil 20 personer til middagsselskap- i trygge omgivelser i vår restaurant - med alle rettigheter. Velg "helgemiddag" nedenfor for å se det varierte utvalget av god hjemmelaget mat.

Åpningstider:
Lørdag og søndag kl 13-1800
Hver søndag har vi vår populære buffet her på Løa.

Vi byr på bord bugnende av smakfulle fristelser for liten og stor. Vår egen kokk  transjerer kjøttet for deg, slik at kvaliteten blir på sitt ypperste. Velkjente og tradisjonelle retter som vi har satt vårt unike preg på.

Perfekte rammer for en herlig søndagsmiddag med hele storfamilien.

Velkommen til en smaksrik opplevelse
søndager mellom 1300 og 1800.

Kr 395,- / Barn 7-12 år kr 99,-
Barn 0-6 år gratis / Pensjonister kr 359,-
Søndagsbuffét med julemat

Kom i julestemning med en herlig søndagsmiddag for hele storfamilien!
Søndagsbuffét med julemat serveres fra søndag 20. november, frem til søndag 18. desember. Alle barn får en liten julehilsen fra oss :-)

Velkommen til en smaksrik opplevelse
søndager mellom 1300 og 1800.


Kr 599,- / Barn 7-12 år kr 179,-
Barn 0-6 år gratis / Pensjonister kr 529,-
______


Kontakt oss på e-post
- så skreddersyr vi en kveld for deg og dine!

ta kontakt FOR mer info
Forretter

Spicy marinerte scampi
Salatblanding, hjemmelaget urtemajones & syltet rødkål

Kveitekrem
Fersk agurksalat & gulrotmousse

Rein ytrefilet
Gravet
Salatblanding med reddik, Røros rømmekrem & marinerte tyttebær

Suppe av gulrot og ingefær
Lettsyltet agurk og pepperrotkrem.
Toppes med reddik og ertespirer

_________

Hovedretter

Marinert lammecarrè
Rotgrønnsaker, gulrotpurè, rødvinssaus & urtedressing

Indrefilet av hjort
Sesongens stekte grønnsaker, viltsaus & akevittmarinerte tyttebær

Indrefilet av okse
Sesongens grønnsaker, spinatpuré, timiansaus & pastinakkchips  

Poteter serveres aparte

Ulike potettyper:
Amadine - Standard
Fløtegratinerte – 19,- pr. pers
Hasselbakte – 19,- pr. pers
Saus 25,- pr. pers  

_________

Desserter


Vanilje panna cotta
Hvit sjokoladechips & pasjonsfrukt coulis

Sjokoladekonfekt kake
Rørte jordbær & vanilje krem, toppet med marengs

Karamell kurv
Fylt med skogsbærfromasj og toppet med sesongens bær

Karamellpudding
Sesongens bær, karamellsaus & pisket krem

Amuse Bouche

3 typer crostini
Tomat og oliven tapenada
Cottage cheese og pesto
Røkt torsk og ertekrem


Ved valg av meny, tilpasser vi retten etter eventuelle allergener, vegetarianer  og veganere.
Herskapelig og moderne bryllup

Med utsikt over Otras fineste bredde er stedet en nydelig plass for bryllupsfeiringer, og vi hjelper dere gjerne med å komponere den perfekte menyen.

Vi har hyggelige rom som passer for alt fra 15-150 personer, og vi «skreddersyr» gjerne en bryllupspakke med innhold og pris tilpasset ønsker og behov.

Bryllupspakke inkluderer:
Aperitiff når gjestene ankommer
Fruktfat ved ankomst
Påfyll av musserende når brudeparet ankommer etter fotografering
3 retters festmiddag – her kan dere velge fritt fra vår selskapsmeny
Kake og kaffebuffé med medbrakte kaker
Leie av selskapslokale
Oppdekking med hvite tøyduker, hvite servietter og levende lys

Fra kr. 1295,- pr person

_______

Drikke kommer i tillegg.

ta kontakt FOR TILBUD
Hovedgårdens festbord

Det varme
Hjemmelagde spicy kjøttboller i tomatsaus
Saltbakte poteter
Dadler med bacon og caponata
Urte & hvitløksmarinerte kyllingklubber
Karbonader med stekt løk 

Det kalde 
Røkt laks med eggerøre
Grønnsalat
Potetsalat
Focaccia
Aioli
Tomat og mozzarella

Dessert 
Vanilje panna cotta
Serveres med friske bær og pasjonsfrukt coulis

Kr. 499 pr person

_______

Den blå dames 3-retters

Melonfristelse 
Med serranoskinke, grønnsalat og tomatkompott 

Honningsmarinert indrefilet av svin 
Med stekte grønnsaker, fløtepotet og estragonsaus 

Vanilje panna cotta 
Med friske bær og bringebær gelé

Kr. 549 pr person

_______

Kaffe og te er inkludert.
Leie av lokale og drikke kommer i tillegg

Velkommen til gards!

ta kontakt FOR TILBUD
Kurs og konferanser

Vi tilbyr møteromslokale med ønsket oppsett – og skreddersydd meny for ditt arrangement. Vi har nyoppussede og velutstyrte møterom med profesjonelt AV-utstyr og trådløst nettverk i alle rom.

Fra kr. 399 pr person

Les om våre konferanserom her

_______

Mysteriet på Vigeland Hovedgård

I sammenheng med ditt arrangement kan vi tilby et spennende mysterium dere må løse ved bruk av samarbeid og kreativitet!

Passer for 10-30 personer

Les mer om mysteriet på Vigeland Hovedgård her

_______

Kontakt oss så skreddesyr vi et program som passer til akkurat ditt arrangement!
ta kontakt FOR TILBUD
Minnestund


Alternativ 1
Eget lokale, med hvite duker, levende lys og friske blomster
3 snitter pr person av spiralloff (reker, røkelaks, karbonader og roastbiff)
Marsipankake og kringle
Kaffe og te

Kr. 449 pr person

_______

Alternativ 2
Eget lokale, med hvite duker, levende lys og friske blomster
Løas hjemmelagde suppe med brød og aioli (velg mellom gulrot og ingefærsuppe, blomkålsuppe, eller sjampinjong suppe) 
Marsipankake og kringle
Kaffe og te

Kr. 495 pr person

_______

Drikke utover dette kommer i tillegg
ta kontakt FOR TILBUD
Med vår selskapsmeny kan dere kombinere retter og lage deres egen meny!
Her kan dere velge en forrett, hovedrett og dessert for en tilpasset 3-retters meny. Det er også mulig å sette sammen en 4- eller 5-retters meny dersom dette er ønskelig.

Selskapsmenyen kan bestilles av grupper med minimum 15 personer.

Forretter

Kremet blomkålsuppe
Toppes med sprøstekt Serranoskinke og ruccula-olje 

Pannestekt kamskjell 
Serveres med salat, blinis og søtpotetpuré

Urtemarinerte reker
Krydret havreflarn og dillkrem

Grillet chevre
Frisk melon, grønn salat og spekeskinke-chips

_______

Hovedretter

Urtebakt laks
Serveres med ovnsbakte gulrøtter, stekt rødløk og kremet smørsaus

Rein carré
Sauterte grønnsaker, gratinert kål, karamelliserte pastinakk og viltsaus

Indrefilet av okse
Serveres med bakte grønnsaker, gulrotpuré, rødbete julienne og rødvinssaus

Ulike potettyper
Amadine – Standard
Fløtegratinerte – kr. 19 pr person
Hasselbakte – kr. 19 pr person

Ekstra saus – kr. 25 pr person

_______

Desserter

Vanilje panna cotta
Serveres med rødvinsgelé og karamellisert appelsinchips

Mørk konfektkake
Toppes med sjokolademousse og friske bær

Løas hjemmelagde karamellpudding
Serveres med toffeesaus og krem

Sitronkrem
Toppet med bær, karamellcrumble og marengs

_______

Amuse Bouche

Kjøttboller
Serveres med oliven og grillet paprika

Pastinakk krem
På gulrotflarn med bacon

Butterdeig
Fylt med ostesalat

_______

Ved valg av meny, tilpasser vi retten etter eventuelle allergener, vegetarianere eller veganere.
ta kontakt FOR TILBUD