Varierte
selskapslokaler
Det vernede hovedbygget gjennomgikk omfattende oppussing i 1977 og fremstår i sin orginale, herskapelige prakt. Her finnes flere lokaler som passer både formelle og uformelle anledninger for grupper på alt fra 10-50 personer. I låven ved siden av ligger Løa. Denne har blitt gjenoppført og innredet i en mer moderne stil og med fasiliteter som heis. Her kan vi huse opp til 150 personer.

Den romslige tomta som omgir byggene er parkmessig opparbeidet og ligger idyllisk til ved Otra. Her finnes rikelig med gratis parkering rett ved.
Oceanus
Dette er det gamle fjøset på låven og er oppkalt etter et av Casper Wild sine skip, som ble bygget i 1854 og var det første Kristiansands-skipet som seilte til Ostindia. Rommet er pusset opp og innredet i en moderne stil. Lokalet egner seg for selskaper mellom 30-65 personer.


Nord
Lokalet er den gamle stallen, og har fått navnet etter et av skipene som ble bygget i 1856, og var det første Kristiansands-skipet som seilte rundt Kapp Horn. Rommet er pusset opp i nordisk stil med interiør fra naturen. Lokalet er litt mindre og egner seg for grupper mellom 20-40 personer.
Syd
Dette er tidligere restaurant lokalene på «Løa» som etter oppussing har fått nytt navn. Rommet fremstår helt nytt etter gjenoppbyggingen, slik at det nå fremstår lyst og moderne. Her er det plass til selskap mellom 20-50 personer. Det er også her vi serverer vår populære søndagsbuffét, hver søndag mellom 1300 og 1800.
Loftet
Loftet på Låven fremstår i dag som helt nytt. Her har vi åpnet opp og gjort det lyst og innbydende og med et stort panorama vindu med utsikt mot hagen og elva. Dette flotte lokalet kan vi rigge til med scene, prosjektor og lerret. Rommet er velegnet til bryllup og andre større selskaper. Rommet passer for 50-150 personer, og kan dekkes opp med runde bord.
Kongesalen
Det var i dette rommet Kong Oscar II hadde sin middag i 1891 under sitt besøk i anledning Kristiansands by 250 års jubileum. Lokalet passer til selskap for 20-50 personer, og har tilhørende salonger ved siden av. Det sies også at det er i denne etasjen lyset kommer på etter at gjestene har forlatt lokalet…
Casper Wild´s stue
Dette fantastiske rommet er den gamle spisestuen. Rommet har direkte utgang til terrassen og tilhørende salonger.

Rommet er innredet med et ovalt langbord og passer for 20-25 personer. Egner seg også som møtelokale. Hawkshaw rommet som i dag er gjort om til bibliotek er også tilknyttet stuen.
Vigelandskjelleren
Kjelleren her er mer rustikk og egner seg godt til den litt mer avslappede anledning. Lokalet egner seg til selskap for max 40 personer.
Våre varierte og fleksible lokaler passer godt til både store og små grupper - ved formelle eller uformelle anledninger.
se eksempler